همه اطلاعات لازم بیزینس پلن با تاپ توجیهی

همه اطلاعات لازم بیزینس پلن با تاپ توجیهی

همه اطلاعات لازم بیزینس پلن با تاپ توجیهی

Blog Article

در مرحله بعدی طرح کسبوکار باید بتوانید اعضای تیم خود را به خوبی توصیف کنید. باید دلایل محکمی ارائه کنید که چرا تیم شما یک تیم قدرتمند است. باید توضیح دهید که هریک از اعضای تیم چطور میتواند برای رسیدن به هدفهای پیشبینی شده کمک کند.

خلاصه اجرایی اولین بخش در طرح توجیهی شما است، باید آن را در آخر بنویسید. هنگامی که آماده نگارش این بخش هستید، توصیه میکنیم مشکل (یا نیاز بازار) را که قصد حل آن را دارید، راه حل خود برای مصرف کنندگان، مروری بر بنیانگذاران و/یا مالکان، و جزئیات کلیدی مالی را خلاصه کنید.

چگونگی انجام کارها در کسب و کارتان را شرح دهید. نیاز نیست همه کارها را بنویسید. کارهای مهم مربوط به تولید محصول اصلی مدنظر است.

این ابزار ارزشمندی است که میتوانید به آن مراجعه کنید و به شما کمک میکند متمرکز و در مسیر خود بمانید.

به قول معروف میخواهند بداند که آخر داستان این بیزینس چه میزان فروش و چه میزان سود برایشان حاصل میشود.

خلاصه تحقیقات بازار و رقبا و تحلیل آنها را بنویسید؛ بهعبارتی اطلاعاتی را بنویسید که درباره بازار فروش محصولتان به دست آوردهاید.

داد مزیت رقابتی چیزهایی است که کسب و کار شما را نسبت به دیگران متمایز میکند.

مشتری شما کسی است که شما تمام این کارها را برای رضایت او میکنید و او نیز بهخاطر دریافت خدمات به شما پول میدهد؛ بنابراین باید برای شناسایی او و ویژگیهایش (مخاطب) وقت بگذارید.

اگر این طرح توجیهی برای استارت آپ است، برنامه عملیاتی را به دو بیزینس پلن چیست مرحله مجزا تقسیم کنید: برنامه توسعه و برنامه تولید.

حتی میتوانید در این مرحله یک نمودار کامل از سفر مشتری ترسیم کنید تا بتوانید حدس بزنید مشتریها در هر مرحله از خرید خدمات شما چه نیازهایی دارند و چطور میتوانید مشکلشان را حل کنید.

چرا گاهی بیزینس پلن شکست میخورد؟ حتی اگر یک بیزینس پلن خوب هم داشته باشید، باز هم ممکن است شرکتتان شکست بخورد؛ مخصوصا اگر که به برنامه خودتان هم پایبند نباشید! داشتنِ رهبری قوی با تمرکز بر برنامه، همیشه جواب میدهد.

بر چه مبنایی محصولات یا خدمات خودتان را قیمتگذاری میکنید؟

بهترین راه برای ایجاد یک طرح توجیهی استارتآپ موفق، گنجاندن همه چیز در یک سند سازمانیافته و خوانا است – استراتژیهای بازاریابی، پیشبینیهای مالی، بیوگرافی تیم، جدول زمانی و موارد دیگر.

طرح توجیهی همچنین می تواند به عنوان یک راهنمای داخلی برای متمرکز نگه داشتن تیم اجرایی و تلاش برای رسیدن به اهداف کوتاه مدت و بلند مدت استفاده شود.

Report this page